BIBLIOTECA

dimecres, 31 de gener de 2018

UN MORT A LA RIERA, o COM LA REALITAT MOLTES VEGADES SUPERA LA FICCIÓ

El 20 de febrer de 2014, en iniciar aquest blog, vaig proposar a l'alumnat una narració a moltes mans. Més o menys la cosa anava que jo iniciava un conte i els alumnes ho havien de seguir. Evidentment mai cap alumne va fer res, però aquí deixo constància de com començava el relat. Per què ho porto a col·lació una altra vegada? És que resulta que fa a penes una setmana vaig llegir aquesta notícia que em va despertar la memòria i em va fer pensar que de vegades la realitat supera la ficció, per la qual cosa poso primer el que vaig escriure llavors i a continuació la dramàtica i terrible història real, que encara està per resoldre

UN MORT A LA RIERA

Va ser després de les últimes pluges d'octubre, de la gota freda. Cada any és igual en el Baix Camp. Es posa a ploure i ploure tot el que no hi havia caigut en tot l'any. Les rieres es desborden, sorgeixen rierols on abans havia un camí sec, les carreteres asfaltades semblen rius. El dia després ofereix un paisatge fantasmal. Normalment la gent va a caçar cargols o aquell mateix dia o al següent. Jo era d'aquests. Caminava per la riera quan m'ho vaig trobar en un petit forat, no hi havia dubte, era un mort, i el primer que em va passar va ser que em vaig posar a vomitar. No sóc molt valent, la veritat. El següent que em vaig plantejar va ser una pregunta ...QUÈ FER?

Aparece un cadáver en la riera de Els Hostalets de Balenyà


Los Mossos d'Esquadra investigan este suceso sin aclarar si el cuerpo corresponde a un hombre o a una mujer

Los Mossos d'Esquadra investigan la aparición de un cadáver este jueves, 25 de enero, en la zona de la riera de Els Hostalets de Balenyà (Barcelona).
La policía autonómica no ha confirmado si el cuerpo corresponde a un hombre o a una mujer, ni tampoco el estado en el que se encuentra, aunque no presenta signos aparentes de violencia.

 

1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

CONTINUA AQUESTA HISTÒRIA